dissabte, de juny 27, 2009

Gran estrena del blog

No voliem començar fins tenir la ruta tancada, però donat que s'apropa el dia, aquesta tarda tenim "festeta" de comiat i tot plegat ja començava a semblar que no tindrem mai un blog, aquí el teniu!!! Avui neix oficialment: el món xino-xano.


¿Que per què aquest nom? Interpretacions les que volgueu però ens agrada com sona, té implicits els nostres noms (XANO - XAvi i NOe), i inclou la palabra món. Però sobretot, sobretot perquè explica molt bé la filosofia d'aquest viatge que si res no canvia començarem el proper 16 de juliol a Nova York.

Volem voltar a poc a poc, sense presses però sense pauses. Una mica a l'estil que tan de moda està, el rotllo "slow travel" però sense posar-nos etiquetes ni grans reptes. Anem de viatge per gaudir. I si gaudir vol dir no veure el monument més important d'una capital perquè ens hem quedar tres dies esperant que les tortuguetes surtin d'una platja de Costa Rica doncs benvingut siga. Farem migdiades amb tres coixins dincs la nostra roulotte a Nova Zelanda, anirem a dormir tard esperant veure una aurora boreal a Alaska, i matinarem només perquè ens han dit que la sortida del sol a Polinèsia no té preu. Amb el rellotge a la mà sols per assegurar-nos que no perdem el proper vol.

En la volta al món xino-xano no hi ha cap obligació i sentim decèbre al que esperi la foto indispensable de tal o qual lloc. Perquè l'indispensable els propers deu mesos serà fer exactament allò que ens vingui de gust, ni més ni menys. I feina tindrem a posar-nos d'acord en el que ens ve de gust. Perquè, ja se sap, quan el Xavi digui neu, la Noe dirà platja, quan la Noe digui ciutat, el Xavi bosc i quan el Xavi digui un bon apat a base de gambes (encara que no siguin de Palamós) i la Noe digui safari amb molt animalons finalment hi estarem tots dos d'acord.

I totes aquestes avinences i desavinences, encontres i desencontres, moments bons i dolents (que també hi haurà) els anirem deixant en aquest blog per tal que els que volieu portar-nos les maletes, els que per un moment veu pensar "jo també vull anar" o els que simplement anyoreu saber que fan aquest dos caps de pardal, pogueu saber com va la cosa i si el món, efectivament, també es pot recòrrer xino-xano.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

tinc cotxina envenja de no poguer fer el mateix

la vostre mama.

Pesestransito ha dit...

Hola pillin i cunyi, aquí esic provant el meu ou perfil i ara em preparu per anar a la "festeta"! :)

ale un peto!

Ferran ha dit...

Que us vagi molt (però MOLT!) bé.

Ja ens anireu dient on pareu, espero.

Una abraçada

Anònim ha dit...

a

Unknown ha dit...

Je vous souhaite bonne journèe et de savoir où