dissabte, de maig 22, 2010

CATALANS JA SOM AQUÍ !!!!


A la fí hem aterrat a la ciutat de Barcelona... bé ja fa uns dies i la veritat és que ja en teniem prou de voltar pel món... Ha sigut una experiencia inolvidable i qui sap si algun dia tornarem a repetir-la, perque a part del que hem pogut veure i conèixer hem fet una bona colla d´amics arreu del món. Com que això d´escriure ho fa mooooolt bé la Noe em limito a penjar les fotos que encara queden pendents, perquè ara no tenim gaire temps per escriure. Així que com que "ja es pot dir que hem arrivat" us deixo amb les imatges dels darrers llocs on per on hem passat, pels que només veieu fotos i no teniu temps de llegir les minicróniques redactades... Apa salut per tothom i fins aviat!

Nova Zelanda
Japó I (Tokio - Nikko)
Japó II (Kanazawa - Takayama)
Japó III ( Kyoto - Hiroshima )
Londres

8 comentaris:

Xavi i Noe ha dit...

Com que ningu s'anima a comentar la primera crònica del Xavi. Seré jo la que deixi el primer.

Gràcies per aquest viatge fantàstic, pel teu pas prudent, pel teu braç acollidor, per tots i cadascun dels moments compartits, els bons (la majoria) i els dolents que ens han fet creixer.

T'estimo.

Noe

nini ha dit...

benvinguts ... com ja estàveu aquí no sabia que escriuria un últim comentari això s'avisa als seguidors i seguidores fidels, han estat molts mesos de seguir les vostres aventures pel llarg i ample món, ha estat un plaer viatjar des de casa, això si amb molta enveja .. ens hem alegrat del vostre feliç retorn, ara comença una nova etapa ... us desitjo que tot us segueixi igual de bonic, la veritat és que us veig molt feliços ... un petó

Ferran ha dit...

I Australia?

Xavi i Noe ha dit...

De Australia no tenim fotos perque ens van robar la camara a Nova Zelanda.. igualment nomes vem estar 4 dies

Chama ha dit...

Como ha dicho Nini, no sabíamos que había una crónica final y ¡de Xavi! ¡bieeen!.
La emoción que a mi, personalmente, me produjo el reencuentro con vosotros fue de grito, literal.
Ahora sólo agradeceros que nos hayáis dejado compartir vuestra aventura como si fuera un poco la nuestra.Han sido ratos magníficos los que hemos pasado con vuestras excelentes crónicas y fotos, pero lo mejor es cómo lo habéis pasado vosotros y las caras de felicidad (envidiables, por otra parte) que teníais el día que nos vimos.
Ahora otra etapa, en la cual os deseo mucha suerte.
Seguid cuidandoos mutuamente.
Besos

Nova Casa Editorial ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català i el teu blog m’ha agradat molt.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.

Pablo Strubell ha dit...

Hola chicos, Soy Pablo, de Cómo preparar un gran viaje. Nos encantaría contactar con vosotros, ¿nos podeiss facilitar un email?
Un saludo!

Anònim ha dit...

Hola Pablo, puedes contactar con nosotros a través del email xdh@eresmas.com