divendres, de juliol 17, 2009

Dia 1 - Nova York. Mossegada a la Gran Manzana


Ja hi som i encara no ens ho creiem. New York, New York... No és gens extrany que algú s'inventés allò de I ♥ New York. Perquè hem arribat i ja ens hem enamorat de la ciutat. I només hem vist una cantonada!!
La 2nd street amb l'Avinguda A del Lower East Village on ens allotgem. Però qui no s'enamoraria d'una ciutat que el fa sentir com si fos el prota d'una pel·lícula. He dit una? Només fa deu hores que som aquí i ja ens hem sentit l'Audrey Hepburn cantant Moon River per la finestra del seu apartament de New York o James Stewart espiant als veïns dels apartaments del davant. Hem vist esportistes fent footing mentre passegen el seu chiuaua, una familia de "latinos" arreglant el cotxe en mig del carrer mentre un sortidor d'aigua no deixava de brollar, yuppies trajats, un invident donant pals de cec, parelletes menjant un plat de pasta a la llum de les espelmes en una trattoria italiana i un home disfraçat de vampir, o potser era un vampir de veritat? I tot això sense sortir de l'apartament!!! Per això, ens hem llevat ben d'hora (són les 6 del matí) farem un bon esmorzar i ens disposem a fer mossegada a la Gran Manzana!

5 comentaris:

nini ha dit...

hola, hola....comça molt bé la historia y la foto de la poma genial.....seguire tot als vostres patjadas ...perdonar las faltas en catalan .....petonets

nini

Anònim ha dit...

Bon profit

Ferran ha dit...

Que tal la primera mossegada?
És dolça o agra, la poma?

Anònim ha dit...

Por fin puedo comentaros alguna cosa... hasta ahora imposible porque no me aclaraba con el bloc.
Nueva York es genial ¿No? La primera impresión es la que cuenta para siempre jamás. Ya estais enganchados!!
Pasadlo bien y ya nos explicaréis.
Besos. Chama.

Unknown ha dit...

Quina enveja i la foto devant de Tiffany's la que més, ja m'agradaria ser jo la que esta aqui menjan un croissant, com fa L'Audrey Hepburn a la meva peli preferida.
Mols petonets
MER