dijous, de juliol 02, 2009

Ja la tenim aquí! (La ruta)

Ha costat. Però finalment tenim l'esperada ruta. I estem tan feliços que ahir la nit ho vem celebrar amb Sushi.


No us penseu que és cosa fàcil fer coincidir l'aurora boreal, amb els països de la llista indispensables, els climes idonis, que la caducitat dels visats no ens impedeixi visitar un o altre país i a més encertar els aeroports que coincideixen amb l'aliança de companyies escollida. I si no que li diguin a la Silvia, la nostra central de reserves personal (gràcies!).

En fi, que després de barrinar i jugar als escacs, al risk i als "dardos" amb el mapa del món, aquestes són les dates i destinacions previstes, tot i que, com tot a la vida (i si no que ens ho diguin a nosaltres) podrien arribar a cambiar (per qui ho volgui veure d'un cop d'ull a peu de blog teniu el mapa):

16 juliol - 15 setembre
Estats Units


15 setembre - 5 novembre
Costa Rica


5 novembre - 30 novembre
Perú


30 novembre - 20 gener
Argentina i Xile


20 gener - 28 gener
Polinesia Francesa


28 gener - 20 febrer
Nova Zelanda


20 febrer - 12 març
Australia


12 març - 2 abril
Japó

(Breu parada a Londres per fer recompte de finances i si tot ha anat bé...)

7-25 abril
Tanzania


El que farem i ens trobarem a cada lloc us ho anirem explicant en aquest humil blog que esperem llegiu, comenteu i gaudiu.

Comença l'aventura... desitgeu-nos sort!

6 comentaris:

Ferran ha dit...

Queden 13 dies! Tic-tac, tic-tac, ...

Ja heu fet tots els deures? Si és així, us en podrieu anar als sanfermines a Pamplona. Més que res per donar-vos un bany de "fiesta hispànica" de la que estareu allunyats un bon temps.

Unknown ha dit...

lo que semblava mentida ja es una realitat nomes puc dir que sigue molt feliços i que u gaudiu a "tope" jo ja amb quedo aqui per pati una miqueta i pensa en que tot surti ve,son coses de mama us estimo

FRANcesc ha dit...

molt bé clar i concis quina ruta tu!!!!!!!!!!, no com el royo de l'alttre dia jajajajajaj, tot per pujar a una cadira!!!!!!!!!!!!!!!
bon viatge!!!!!

Pesestransito ha dit...

:)! Paseu-ho molt i molt bé! os esperem aquí...així que torneu eh!

P.D: em fareu molta rabieta quan esteu a la polinesia francesa i jo estudiant..arrrg!

Unknown ha dit...

Hola Noe soy Rosa la eterna amiga de tu tía Antonia. Os deseo que paseis este maxi viaje lo mejor de lo mejor pues la vida tiene tres cartuchos... y tu ya tienes quemado uno, !!!! A disfrutar!!!! un besazo
Rosa

VIC ha dit...

BON VIATGE!!!!!!!