diumenge, de juliol 19, 2009

Dia 3 - Nova York: El Pic Nic

Si l'enveja fora tinya... Però hem complert objectiu: Hem fet un Pic Nic al Central Park! Malhauradament ens falta pràctica perquè ens vem endur una tovallola un pelin petita i no ens vem salvar de tenir el cul humit. De tota manera, l'experiència és altament recomenable i a la propera millorarem segur.
Vam baixar a la paraqda de 86 St amb l'intenció de visitar el museu d'Història Natural però a última hora vem cambiar el pressupost de les entrades per una botelleta de vi francés i vem anar directament a Central Park que és on ens vem estar tot el matí (així que Fran no pateixis que avui la cosa serà més curta). Un consell: busqueu un raconet amagat en lloc dels multitudinaris descampats on es col·loca tothom, us assegurem que hi ha llocs així. Nosaltres el vem trobar mirant de donar "esquinazo" a una familia multiètnica i superpesada que ens seguia tota l'estona. I la recompensa un raconet amagat entre els arbres on només ens van venir a visitar els esquirols. I a la motxil·la (no, no portàvem cistelleta de vímet) encara hi havia més trovalles. Perquè no us ho creureu però vem aconseguir comprar pa del bo, una baguete cruixent amb crostra i molla i gust a farina i llevadura, boníssima després de pites amb gust de ceba ("sí Xavi Onion flavoured és amb gust a ceba...") i pa de moltlle. I el millor de tot: oli, oli de oliva verge!!! Fantàstic, no? Acompanyant, pernil (dolç, més no hi ha) i formatge bri. I com no, l'ampolleta de vi i unes copetes moníssimes que vem comprar a la Winery de la 50th Steet. De postres portàvem cireres, síndria ben talladeta i un brownie que es van acabar menjant els esquirols.
Sense presses, a la tarda vem baixar "xino-xano" (jejeje d'acord... no abusarem més de la parauleta) cap a la Quinta Avenida a fer shopping però sense comprar res. La Quinta Avenida és un passeig de botigues de luxe i no tan luxe però totes gegantines. Gucci, Armani, Apple, Sony, Tiffany's (la bona, la de Desayuno con Diamantes), Gap, Nike. També vem trobar un Zara. Però la botiga més xula de les que vem veure és F·A·O Swartz. És la botiga on van rodar Big, big, big, aquella on el Tom Hanks toca en un piano gegant. La botiga és el paradís dels nens!!! I ja ho sabeu que una servidora (Noe) encara no ha crescut del tot. Vem aturar la nostre excursió de consumistes virtuals a Rockefeller Center on el daurat està a l'ordre del dia i com que els peus ja ens deien prou vem enganxar el metro i cap a casa que demà serà un altre dia.
Les fotos de la jornada aquí.

7 comentaris:

Jordi ha dit...

Oleee, us ho esteu currant molt. Si seguiu així, sembla que farem el viatge plegats!!

Me n'alegro que tot vagi bé i estigueu disfrutant d'aquests primers dies de civilització... ja vindràn altres moments, no??

Una abraçada des de Barcelona!

Jordi.

Ferran ha dit...

És una llàstima que no poguessiu veure el concert de la Filarmònica al Central Patk fins el final... abans d'acabar, i quan l'orquestra està encara tocant els darrers compasos, engeguen un castell de focs artificials que no te res a veure amb la música i que t'impediex escoltar el final, hahahaha El dia que vam ser-hi nosaltres tocaven la 9ª de Beethoven; no se si tots els anys porten el mateix programa, però cal reconèixer que el concert estival al Central Park és un must see.
Encara no heu anat de museus, veig. Si estaveu a la 86 street al costat de museu d'Historia Natural, només havieu de travessar el parc i tenieu el Gugenheim. Normalment les expossicions que hi fan són acadabrants, però l'edifici s'ha de veure (un altre must see, és una genialitat!
Ara, que això del pic-nic al Central Parc en dissabte, també és un clàssic.

nini ha dit...

ole, ole , la tieta pesada,la cronica del dia molt bé ,petonets i fins aviat

Ferran ha dit...

Per cert, veig que vau passar pel Radio City Music Hall. No sé si deuen fer espectacle ara a l'estiu... però si el fan val la pena anar-lo a veure: es (relativament) barat i podreu veure les famoses rockettes del Radio City, totes aixecant el peu al mateix temps.

Pesestransito ha dit...

Veig que de moment no os alimenteu malament i a més ja porteu dieta estadounidense amb els donkin donuts!

les fotos molt xulas, hi ha una ,que crec que deu ser del central Park, que el Xavi sembla que tingui antenes!

seguiu disfrutan de raconets com aquests :)!

Salut!

Anònim ha dit...

Me encanta vivir un poquito el viaje con vosotros. Qué maravilla Nueva York!! Nunca acaba de sorprendernos.
El sábado estuvimos tomando unas tapitas con los papas, os recordamos con nostalgia pero bien.
Disfrutadlo mucho.
Besos: Chama

Vic ha dit...

Joer porto uns dies sense entrar en el superblog "xino-xano" i ja has escrit com per publicar una novela de relats curts.... Per cert vui el super clip gigante de la foto!!!!!
Que vagi tot molt bé.

P.D.:Aixó de gastar el presupost en una botella de vi.....SALUT!!!!